Tradiție în producerea hârtiei, cartonului și a ambalajelor din hârtie și carton

Unitatea Protejată S.C. Cartonajul S.R.L. Botoșani continuă prin serviciile sale, o tradiție veche de cânt lumea, confecționarea de ambalaje din carton, perii și mături,de către persoanele nevăzătoare.

Pentru mulți ani de zile, această meserie a fost una protejată, protejată în sensul că doar persoanele cu dizabilități vizuale o puteau realiza. Persoanele nevăzătoare au căpătat astfel o experiență deosebită în acest domeniu, experiență care s-a trasmis din generație în generație ajungând astăzi și la cei mai tineri.

Dincolo de tradiția meseriei, unitatea noastră are o experiență proprie în domeniu producerii hârtiei și a cartonului ondulat, precum și a ambalajelor din carton, de peste 15 ani de zile, ea fiind înființată și funcționând încă din anul 2001. În toți acești ani am acumulat un mare număr de clienți mulțumiți, clienți alături de care am dezvoltat adevărate parteneriate, ei revenind de fiecare dată cu plăcere la Cartonajul Botoșani pentru a mai comanda lucrurile necesare funcționării sau dezvoltării afacerii lor.